Dopřejte si je také v rámci vybavení domácnosti. WC s bidetem v jednom nabízí nejvyšší úroveň i komfort intimní hygieny. Výběr z mnoha typů, designů a barev umožňuje najít to pravé pro každou toaletu.

Dokonalý komfort při intimní hygieněStále více z nás dává přednost použití bidetu před očistou pouhým toaletním papírem.

Toto řešení je nejen mnohem zdravější a kvalitnější, ale v případě pořízení varianty dva v jednom, kdy je bidet součástí WC, také výrazně komfortnější.

Další výhodou WC bidetu 2 v 1, důležitou zejména pro majitele malých koupelen, je pak i úspora místa.Inspirace pro malé koupelny
Pokud ve své koupelně bojujete o prostor, doporučujeme kombi WC s bidetem- SEDEF SD3842 s univerzálním odpadem (umožňujícím připojení do stěny i do podlahy), upravené speciálně pro malé koupelny. Hloubka tohoto modelu střední třídy činí 60 cm, což ho předurčuje právě do malých a úzkých prostor.

Spojení funkčnosti a designu
V segmentu střední třídy ještě zůstaneme. Jedním z nejoblíbenějších modelů této třídy je závěsné WC s bidetem TEKKO TP325 vhodné pro ženy, muže a v neposlední řadě také pro děti spojující v sobě výhodu dokonalé funkčnosti a stylového moderního designu.

Speciálně pro handicapované
Praktické řešení dva v jednom nejvíce ocení ti z nás, kteří mají ztížené pohybové možnosti, tedy lidé s handicapem a senioři. Přímo pro ně bylo navrženo kombi WC s bidetem – HENDIKEP. Díky zvýšenému posedu mísy (půl metru od podlahy plus sedátko)si tak mohou i ti, kteří mají problémy s pohybovým aparátem, dopřát maximální komfort při intimní hygieně. 

Glamour koupelna, která má úroveň
Dalším velice zdařilým modelem, který v sobě spojuje toaletu a bidet v jednom, je kombi WC+BIDET 2v1 – ANTIK. Přestože se jedná o model střední třídy, svým unikátním designem umocněným vystouplou hranou vkusně dotvoří vzhled rustikální koupelny nebo koupelny pojaté v populárním retro stylu.

Snadná instalace a příznivá cena
Kromě výše uvedených užitných vlastností a estetických kvalit je další velkou předností všech modelů snadná instalace a v neposlední řadě také příznivá cena. Bidetové trysky vybavené nastavitelným hrotem, který umožňuje nasměrování na libovolnou stranu, jsou již její součástí. Trysky jsou vyrobeny z pochromovaného plastu, za příplatek můžete mít nerezovou alternativu. Kombinace závěsných WC s bidetem jsou kompatibilní se splachovacími moduly Geberit, Creavit a ostatními běžně prodávanými na českém trhu.

Více informací o jednotlivých modelech najdete na stránkách www.wcbidety2v1.cz, kde si můžete vybrat i z bohaté nabídky dalších modelů a příslušenství. Dopřejte si nejvyšší úroveň intimní hygieny i Vy! Díky praktickému řešení WC bidet 2 v 1 na velikosti koupelny nezáleží.